Vilka är vi?

Jonssons mekaniska är idag 13 medarbetare och är lokaliserade i Igelstorp utanför Skövde sedan 29 år.

Vi har specialiserat oss på svarvning och fräsning i alla material ur stång och från ämne/kuts. Korta och medelstora serier. Vi strävar alltid mot korta och säkra leveranstider samt leverera enligt specifikation.

Bli en del av vårat lag

Vi är ett företag som växer och behöver därför alltid nya kompetenta kollegor, känner du att du vill bli del av ett växande företag med ett stort fokus på att utveckla medarbetarna kontakta vår VD Alexander Mellberg. 

 

Arbetsgivare

Som familjeföretag förstår vi att våra medarbetare är vår styrka, därför värnar vi om all personal och tror på att delaktighet och förståelse genom hela företaget skapa engagemang och glädje i vardagen. Vi växer och våran ambition är att fortsätta växa vilket gör att vi alltid välkomnar fler att bli en del i vår gemnskap.

Kompetenser & material

Vi erbjuder svarvning, fräsning och ytbehandling. Vår styrka är små och medelstora serier. För oss är det en självklarhet att ha en väl uppdaterad maskinpark och alltid vara lyhörda inför våra kunders behov, krav och önskemål. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015.

MADE IN SKÖVDE

Tillsammans är vi starkare!

Made in Skövde är ett nätverk bestående av en rad tillverkande företag med olika spetskompetenser. Samverkan, kunskap, kvalitet och modern industriteknologi kännetecknar vårt koncept med syfte att skapa möjligheter så fler jobb tas hem till och stannar i Skövde. Ensam kan vara stark men tillsammans är vi utan tvekan starkare.

Genom Made in Skövde har vi byggt upp en bra plattform för erfarenhetsutbyte och utvecklingssamverkan. Vårt nätverkande leder alltid framåt och ibland även till affärer. Vi stöttar varandra gällande allt från etablerings- och lokalfrågor till förvärv av fastigheter, produktionstillstånd, rekryteringar, traineeprogram och utbildningsprojekt.Denna sida är framtagen med medel från:

Kontakta oss för förfrågningar

Svarving och fräsning i alla material och ev ytbehandling klar till leverans. Svarving: Ur stång Ø5-65 och från ämne/kuts upp till Ø250. Fräsning: Upp till 600 x 1000.